Вночі по Запоріжжю випустили вісім ракет. Що відомо?

IMG_20220919_072758

В ніч на 19 вересня окупанти обстріляли Запоріжжя. За попередніми даними, зафіксовано вісім "прильотів". Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на місцеві пабліки.

За попередньою інформацією окупанити вдарили по двом об‘єктам інфраструктури міста. Усього зафіксовано вісім прильотів.

Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється. Дотримуємось правил повітряної тривоги та нерозголошення інформації - повідомляють у Запорізькій ОДА.

За словами секретаря міської ради Запоріжжя, у результаті нічних обстрілів міста ушкоджень зазнали багатоповерхівки і приміщення закладу освіти.

В цих будівлях повилітали шибки. Також постраждали будинки приватного сектору. В них вибито вікна та пошкоджено покрівлю, - додав Куртєв.

Також повідомляється, що вночі в Запоріжжі було зафіксовано перебої з електроенергією. На даний момент електропостачання поновлено в частині районів міста. Чи пов'язані вказані збої з ракетними ударами - наразі уточнюється.

Зранку ворог здійснив ще один ракетний удар. За попередньою інформацією, одна ракета попала в обласний центр, біля річки Дніпро. Інформація щодо постраждалих уточнюється... Всюди вже працюють відповідні профільні служби, - повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Місцеві паблики пишуть, що окупанти завдали удару системами С-300 із Токмацького району.

 

Як ми вже писали раніше,

У Мелітополі пролунав потужний вибух: підірвали колаборанта

Зруйновано понад 300 сонячних панелей, десятки будинків, є загиблі й поранені від ворожої артилерії. Всі подробиці 207-го дня війни на Дніпропетровщині