Вночі ворог бив з "Градів" та "Ураганів" по житловим будинкам та інфраструктурному об'єкту Дніпропетровщини

рез4

У ніч на суботу, 27 серпня, ворог інтенсивно обстрілював Дніпропетровщину. Окупанти сім разів вдарили по Нікопольському  району і тричі по Криворізькому, повідомляє Gorsovet.

У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Минулося без загиблих та постраждалих. 

У сам Нікополь прилетіли 7 снарядів з важкої артилерії. У місті понівечені  з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 000 родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу. 

На Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог скерував понад 20 снарядів з "Градів" та важкої артилерії. Є пошкодження  житла, - розповів голова Дніпропетровської обласної військовоє адміністрації Валентин Резніченко.

По Криворізькому району росіяни стріляли з "Ураганів" та ствольної артилерії. Поцілили по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування. Без постраждалих.

У м. Зеленодольськ внаслідок обстрілу підприємства енергетичної інфраструктури виникла пожежа, ліквідовано. У селі Мар'янське внаслідок обстрілу виникла пожежа сухої трави на території на площі 3 га, пожежу ліквідовано. Без втрат, - додав голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

резрез1рез2рез3рез6

Нагадаємо, вчора ворог вдарив по Дніпропетровщині ракетами Х-22 та "Ураганами".