Ворог постійно тероризує, - Корбан про ситуацію на Дніпропетровщині

ктт

Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан в ефірі телемарафону «Інформоборона» на телеканалі ДніпроTV“ розповів про ситуацію на Дніпропетровщині. За його словами, ворог постійно тероризує Зеленодольську та Апостолівську громади. Його звідти треба відсунути та захистити наших людей, передає Горсовет з посиланням на ДніпроTV.

Під час розмови Геннадій Корбан розповів про те, що найближчим часом військова адміністрація регіону спільно з ЗСУ намагатимуться радикально вирішити ситуацію у Криворізькому напрямку. 

За словами керівника Центру тероборони Дніпра, наші батальйони тероборони перетворились на так звані сухопутні війська та захоплюють трофеї. Вони боронять та укріплюють рубежі Дніпропетровщини. Корбан також запевнив, що будуть багато робити, щоб відсунути противника на більш далекі рубежі, щоб він не міг дістати наших громад.

Крім того, Корбан додав: що ворог намагався атакувати на Харківському напрямку, але безуспішно, і наші воїни відбили всі атаки. На Сєвєродонецькому напрямку армія рф має частковий успіх, там ситуація найтяжча, комунікації зруйновані.

Напомним, ранее мы писали Велика втрата: внаслідок ракетного удару загинули військові батько та син з Дніпропетровщини  Появились новости из Кирилловки: отдыхают мамы с детьми, на пляже продают кукурузу