Ворог сьогодні бив з "Ураганів" по селам під Кривим Рогом

ураган

У вівторк, 26 липня, протягом дня ворог декілька разів вдарив з артилерії по Криворізькому району. Вогнем з "Ураганів" накрили Новосеменівку в Апостолівській громаді. Там пошкоджено лінію електропередач. Минулося без жертв, повідомляє Gorsovet.

Зі ствольної артилерії обстріляли територію Великої Костромки. Там теж пошкоджено електромережі і сталася пожежа - зайнялася суха трава на площі двох гектарів. 

Прилетіло і в межах населеного пункту Кошове в Широківській громаді. Без руйнувань і без постраждалих. В інших районах Дніпропетровщини, зокрема у Нікопольському та Синельниківському, сьогодні було тихо. Втім я вкотре нагадую про правила безпеки: вмикається сирена - ви маєте бути в укритті, або дотримуватися правила двох стін. Ситуація навколо Дніпропетровщини залишається напруженою, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його даніми, окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Херсонщини на межі із Криворізьким районом. Але наші ЗСУ дають ворогу відсіч та окупаційні військ рф зазнають втрат.

Нагадаємо, голова Никопольської РДА пояснив, чому тепер вдається прогнозувати обстріли з окупованого Енергодару.