Ворог вдарив по Нікополю двома ракетами "земля-повітря"

никополь2

Дві ворожі ракети "земля-повітря" вдарили по Нікополю вдень у суботу, 27 серпня. Зачепило адмінбудівлю та дві багатоповерхівки. Окрім цього, сталася пожежа на відкритій території. Внаслідок обстрілу постраждалих немає, повідомляє Gorsovet.

никополь1никополь

Також зі ствольної артилерії ворог вдарив по Марганецькій громаді. Люди не постраждали. Є пошкодження двох десятків будівель та лінії електропередач. 

Маємо хороші новини: в Томаківській громаді сьогодні наші військові збили безпілотник росіян. Ще одна пташка доліталася, бо, як кажуть у нас в Україні, – нічого шастать і розвідувати. Дякую нашим силам ППО за роботу! - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

За його даними, у Криворізькому районі окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської та Апостолівської громад. Минулося без жертв, без руйнувань.

В інших районах Дніпропетровщини ворожих атак не зафіксовано. Ситуація на кордонах області повністю контрольована Збройними силами України. Критична інфраструктура в регіоні функціонує безперебійно. Штаб оборони області, обласна військова адміністрація, органи місцевого самоврядування, СБУ, Нацполіція, ДСНС – всі працюють на Перемогу, - додав Лукашук.

Нагадаємо, українська розвідка підрахувала запаси ворожих крилатих ракет.