Ворог вдарив ракетами по складам пшениці під Дніпром та касетними снарядами по Кривому Рогу

рак

У четвер, 25 серпня, надвечір окупанті вдарили з "Ураганів" по Великій Костромці. Зачепило житловий будинок і господарчі споруди. Люди не постраждали, втім поранення дістала корова. Мешканці села звідти не виїжджають, тримають господарство навіть в умовах регулярних атак, повідомляє Gorsovet.

Також ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольська, обстріляв Червоногригорівську та Марганецьку громади у Нікопольському районі - там теж ніхто не постраждав.

Рятувальники завершили обстеження територій Великомихайлівської громади в Синельниківському районі, по якій цієї ночі окупанти вдарили ракетами. Наслідки - на фото. Зруйновано склади, в яких зберігалося майже 300 тонн пшениці. Пошкоджено будівлі агропідприємства, житлові будинки, п‘ять одиниць сільськогосподарської техніки, - розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його даними, піротехніки ДСНС сьогодні знищили чотири сучасні касетні бойові елементи, які виявили в Металургійному районі Кривого Рогу після нічного обстрілу. Території безпечні.

рак1рак2

Нагадаємо, ворожа армія випустила 8 ракет по Дніпропетровщині: троє дітей у тяжкому стані.