Ворожі обстріли та контрольовані вибухи. Всі подробиці 225-го дня війни на Дніпропетровщині

снар5

У четвер, 6 жовтня, 225-у добу війни в Україні на Дніпропетровщині день пройшов з повітряними тривогами та обстрілами, повідомляє Gorsovet.

Червоногригорівська громада, що у Нікопольському районі, кілька разів зазнала ворожих обстрілів. Наразі інформація щодо руйнувань уточнюється. Попередньо - без постраждалих. В Нікопольській громаді вже чотири години поспіль триває повітряна тривога. Росіяни продовжують свій терор, тому прошу всіх мешканців бути обережними і дотримуватися правил безпеки, - розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

За його даними, у інших районахв області день минув без надзвичайних ситуацій. Сьогодні піротехнічними розрахунками Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області на території Дніпропетровщини було знищено два вибухонебезпечні предмети. Всього ж від початку повномасштабної війни в регіоні знешкоджено майже 5 тисяч боєприпасів.

Нині рятувальники нашої області вже працюють на Херсонщині. Обстежують лінії електропередач, щоб робота з відновлення електропостачання в деокупованих населених пунктах була безпечною. Також сьогодні на звільнених від російських окупантів територіях піротехніки знешкодили 161 боєприпас. Дякую рятувальникам за роботу. Ваш внесок в спільну Перемогу - неоціненний, - додав Лукашук.

Нагадаємо, у Запоріжжі після ракетного удару службові собаки з Дніпропетровщини шукають людей під руїнами.