«Я втратив бізнес. Працівники налякані, але живі», – власник зруйнованого ворожою ракетою магазину в Дніпрі. Фото

62d2b264e0497346979216

Посеред вулиці – величезна воронка. Напроти – зруйнований магазин. З іншого боку – пошкоджені житлові будинки з вибитими вікнами та дверима. На вулиці – перелякані шоковані місцеві, працівники й власники магазинів, приватної клініки. Такі наслідки вечірніх ракетних ударів ворога по  місту Дніпро.

Про це повідомляє Горсовет з посиланням на ДніпроОВА.

1

Мешканка багатоповерхівки Марина після удару вибігла на вулицю у домашньому одязі. Каже, навіть не зрозуміла, що саме сталося. Думала, хтось кинув петарду.

2

Врятувало те, що двері від удару зачинилися й мене відкинуло до стіни. Я просто у сорочці народилася. А ось сусідок сильно склом порізало», – поділилася дніпрянка Марина.

3

Інша місцева – Вікторія Яцура каже, тільки-но оголосили тривогу, спустилася з сусідкою у бомбосховище. Десь через годину почули кілька хлопків, посипалася штукатурка.

4

Коли почали виходити з укриття, побачили сусідів, що спускалися сходинами. Багато людей було у крові. Це страшно, - розповіла Вікторія Яцура. - У мене в квартирі вікна та двері повилітали. Все у склі, пилюці. Непридатне для життя».

5

Від ворожого удару постраждали і магазини, перукарня, стоматологічна клініка, відділення банку, торгівельний кіоск.

6

Ще вчора був власником будівельного маркету. Тепер немає бізнесу, - сказав власник зруйнованого магазину Максим Євтєєв. - Серед працівників є переселенці з Донеччини, Луганщини, Зеленодольська. Вони шукали захист у Дніпрі, та тепер налякані».

7

Агресор атакував Дніпро ввечері 15 липня. Влучив у промислове підприємство та по вулиці поряд. Троє людей загинуло, є поранені. На підприємстві сильна пожежа. На вулиці поряд згоріли автівки. Стався порив магістральних водогонів. На місці працюють рятувальники та комунальні служби.

8

9

11

Нагадаємо, увечері 15 липня спрацювала система протиповітряної оборони, українські захисники збили 4 з 6-ти ворожих ракет, які атакували Дніпро та область. За уточненою інформацією, в результаті обстрілу загинули 3 людини, 16 поранено.

На ранок росіяни накрили вогнем Нікопольський район. Пошкоджені 12 п’ятиповерхових будинків, школа та будівля ПТУ. Одна жінка поранена. Зараз вона у лікарні.

У Криворізькому районі під обстріли потрапили Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. На щастя, без постраждалих.

Також ми повідомляли, Поліція збирає докази на місці ворожого ракетного обстрілу Дніпра (відео).

Лікарі розповіли про стан постраждалих через ракетний обстріл Дніпра. Відео.

Постраждалим внаслідок ворожого ракетного обстрілу в Дніпрі надають тимчасове житло. Фото.