Як депутати, олігархи та дніпровська братва втекли з України від війни та чому розквітнув "бізнес" з "евакуації" чоловіків

нарик

За 10 днів до початку війни кількість чартерів та приватних літаків, що вилетіли з Києва стала рекордною - на їхніх бортах були олігархи та можновладці. Тільки 13 лютого таких вилітів журналісти нарахували близько 20. Тим часом загальну масу українців запевняли - турбуватися немає про що, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV

Нема чого ховатися за жиночою спідницею та бігти з країни. Це несправедливо, коли чоловіки починають бігти з країни під час війни, - заявив секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи петицію щодо надання дозвілу на виїзд за кордон чоловікам призовного віку.

А президент Володимир Зеленський відповів на петицію, яка набрала набагато більше необхідних 25 тисяч голосів українців, що скасувати заборону на виїзд можна лише після завершення дії воєнного стану в Україні. За його словами, закон має бути одним для всіх.

Проте за час війни Україну покинули десятки відомих чоловіків призовного віку - народні депутати, бізнесмени, кримінальні авторитети.

У Дніпра в цьому відношенні - свої "герої". Відомий авторитет Олександр Петровський (Нарік), його охорона та спільники втекли з України у перші дні повномасштабного вторгнення до нашої країни. Ймовірно вони знаходяться у Австрії, адже саме у центрі Відня охоронці Наріка влаштували жорстоку бійку, намагаючись нав'язати європейцям свої порядки.

Заборона чоловікам на виїзд закордон спровокувала такий наслідок, як розквіт нелегального бізнесу. Хто очолив його та як депутати й олігархи евакуювалися з країни, поки гинули українці - детальніше про це в сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, у Дніпрі люди кримінального авторитету привласнили собі бомбосховище.