Як Дніпро готовий до найважчої зими. Подробиці від мера Бориса Філатова

филатов

Дніпро готується до опалювального сезону, що прогнозовано буде непростим для всієї України. За словами мера Дніпра Бориса Філатова, наразі пропрацьовано дуже багато варіантів для різних сценарієв розвитку подій, спираючись на особливості саме нашого міста. Щодо основних підприємств теплопостачання Дніпра, на сьогодні вони вже на 90%, готові до нового опалювального сезону, пише Gorsovet.

У своєму відеозверненні до дніпрян міський голова наголосив, що пріоритетними обєктами у Дніпрі будуть насамперед житлові будинки та лікарні.

Схеми теплопостачання у кожного міста різні. ми маємо можливість переключати потужності подання тепла, якщо щось станеться з однією із котелень. Це дає нам певну перевагу. Основний фокус уваги, зокрема і фінансовий, зараз скерований на підприємства теплопостачання, аби знизити тепловтрати до мінімуму. Аварійні бригади забезпечені всім необхідним. Місто має укладені договори на постачання газу. Місто накопичує матеріальні ресурси, зокрема потужні генератори. Ми маємо також альтернативні види палива, зокрема, палетні потужності. І закуповуємо додаткові технічні матеріали. Усе це дозволить нам  долати наслідки можливих ракетних ударів - сказав мер Філатов.

 

Ми маємо всі підстави мати обережний оптимізм, що місто витримає цей оппалювальний сезон - резюмував міський голова Дніпра.

Нагадаємо, мер Філатов розповів, чому у Дніпрі зараз не садять дерева та не ремонтують дороги.