Як дніпровська братва кришує наркобізнес та чому він втрачає позиції

MyCollages - 2022-08-15T211300.773

У Дніпропетровській області правоохоронці масово викривають нарколабораторії, і затримують лідерів "брудного" бізнесу. Завдяки діям поліції наркоринок знатно слабшає. Але за думкою експертів, товарообіг заборонених речовин триватимиме поки не затримають усіх його керівників, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

На в'ізді до Кривого Рогу затримали одного з керівників наркобізнесу - В'ячеслава Власюка. Раніше правоохоронці фіксували його спробу купити мовчання поліцейських у місті та області. Банда Власюка розповсюджувала наркотики у Дніпрі, звісно, не без зв'язків з місцевим криміналітетом. Правоохоронці показали відео з викритої у Дніпрі нарколабораторії. Її діяльность пов'язують з Сергієм Олійником (Умкою) - злодієм у законі та партнером відомого у Дніпрі бізнесмена Олександра Петровського (Наріка).

Детальніше про це - у сюжеті тележурналістів. 

Нагадаємо, податківці з Дніпропетровщини намагалися вкрасти з держбюджету понад 240 мільйонів. Учасників цієї злочинної схеми пов'язують з кримінальним угрупуванням Олександра Петровського (Наріка).