Як дніпровська братва пов'язана з підозрюваним у держзраді екс-генералом СБУ

MyCollages - 2022-08-15T211300.773

Затриманий у лояльній до росії Сербії колишній екс-начальник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ генерал Андрій Наумов, якого в Україні підозрюють у державній зраді, може бути пов'язаний з дніпровським криміналітетом, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Ще з радянських часів так звані "вори в законі", кримінальні авторитети залишились єдиними по всій території колишнього СРСР, можливо крім країн Балтії. Вони переслідують певні інтереси. В Україні є представники, які просувають тим чи іншими чином різноманітні ідеї, щодо якогось спільного Євразійського простору, вважають експерти.

Відразу згадуються "сходки" у Ростові за участі Умки – якщо хтось забув це кримінальний авторитет Сергій Олійник, на якого ведуть спортивне полювання "піймали-відпустили на нерест" і так по-колу – правої руки Наріка Петровського...  І дійсно, наприклад, вищезгаданий пан Петровський не квапиться визнавати тероризм росії, не робить публічних заяв, навіть, із Відня, де перебуває від початку вторгнення, як стверджують закордонні ЗМІ. І тут я замислююся, наскільки дійсно є загроза для діючої влади, і чи не можуть всі ці люди з різних куточків – діяти як проросійськи мережевики, - йдеться у новоми випуску програми "Бавовна", яка розповість про це детальніше.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому дніпровська братва тримається за ринки. Також ми розповідали, раніше ми розповідали, як дніпровська братва видає себе за волонтерів і заробляє на продуктах, які привезли інші благодійники.