ТОП-5 ідей де і як відзначити Хелловін у Дніпрі

Hellouyn

Вже 31 жовтня увесь світ буде відзначати Хелловін, тож  настав час планувати, як ви проведете час напередодні Дня всіх Святих. Відсвяткувати вдома чи завітати на святковий захід? Обирайте те, що вам ближче. Gorsovet з задоволенням підкаже, де в Дніпрі відзначають Хелловін і як саме можна повеселитися на це свято.

1.Хелловін з атмосферою фільмом жахів

2295900

Кінотеатр "Мультиплекс" запрошує вас в гості для того, щоб подивитися "Хелловін. Кінець". Це остання глава культового слешера про моторошного маніяка в масці Майкла Майєрса! Чи вдасться зупинити безжального вбивцю цього разу? Чи вдасться зупинити безжального вбивцю цього разу? Дізнайтеся про це самостійно або у компанії друзів, щоб було не так страшно.

2.Страшні квести на Хелловін

IMG_0011

Поринути в атмосферу справжнього Хелловін можна відразу в кількох квест румах міста. Наприклад, у таких квест кімнатах, як "Ingame" чи "X-room" ви можете поринути в такі фільми жахів, як "Silent Hill", "Ходячі мерці", "Дзвінок" та "Пила". Моторошно, захоплююче, але цілком безпечно!

3.Дніпровській фестиваль "Світло переможе Темряву"

a5d8f99f-a249-4b11-83f8-82fbc8529042

Програма фестивалю - цілих два дні різних подій на локації, яка на цей період повністю перевтілиться в світле місце добра . А особливість цього фестивалю в тому, що на нього потрібно вбиратися саме у позитивних героїв для того, щоб показати, що зрештою добро перемагає зло. Про подробиці заходу ви зможете дізнатись за посиланням.

4.Вирушайте випрошувати солодощі

sladosti-na-heloyin-1380x915

Якщо у вас є маленькі діти, така традиція видасться вам дуже кумедною. Вирушайте до сусідів з мішком або кошиком і просіть у них солодощі. Це цікавий і веселий спосіб показати свій костюм і побалувати себе смачненьким. Дотримуйтесь основних запобіжних заходів. Ходіть тільки жвавими вулицями, де гуляє багато людей. Перш ніж їсти солодощі, перевірте їх.

5.Зігрівальна дегустація на Хелловін у винному ресторані

b66900a9aaccf18244e18f2ffea1e6a6_720x530

Ресторан "Winovnik" запрошує всіх на дегустацію гарячих алкогольних напоїв 30 жовтня, присвяену Хелловіну. Також на заході гостей будуть пригощати смаколиками, а супроводжуватиме вечір популярний українській діджей. За кращий костюм відвідувачам дегустації обіцяють польот на мітлі, тож не прогавте таку можливість.

Зазначимо, що свято не скасовує відповідального ставлення до сигналів повітряної тривоги та дотримання комендатської години. Відпочивайте, не забуваючи про власну безпеку.

Раніше ми повідомляли, як запекти картоплю з салом за рецептом шеф-кухаря Клопотенка