Як зустріти місячне затемнення, яке прийде вже у вівторок, та пережити ретроградний Марс

луна

У вівторок, 8 листопада, о 13:00 за українським часом відбудеться точна фаза повного місячного затемнення. Gorsovet розбирався, що робити, та як зустрічати цю астрономічну подію, а також як вона вплине на кожного з нас.

Астропсихолог Олена Осипенко нагадала, що 30 жовтня у свій ретроградний рух увійшов войовничий Марс. Відтепер 75 днів нам усім доведеться жити за особливими космічними правилами. І краще їх дотримуватися, ніж потім платити "штрафні санкції". 

Отже, 25 жовтня відбулося часткове сонячне затемнення, а 8 листопада - повним місячним затемненням закінчується цей кармічний коридор, але ми продовжимо ще близько двох місяців жити в умовах ретроградного Марсу. Тому після закінчення періоду затемнень не розслаблюємось.

За графіком бачимо, що період ретроградності Марса триватиме з 30 жовтня 2022 року до 12 січня 2023 року. Марс буває у ретроградному русі 1 раз на 2 роки. Він символізує рух у будь-якому його вигляді, тому для пояснення його ретроруху я наводжу такий образ: "як пробка з автомобілів на дорозі в годину пік", - пояснює астропсихолог.

За її даними, в період із 29 грудня до 18 січня ретроградним буде ще й Меркурій.

Тривалий період ретроградних планет з 30 жовтня до 18 січня - дає нам усім достатньо часу на всі підготовчі та ремонтні процеси. Їх тут просто необхідно зробити, щоб далі у сприятливий період - з 23 січня по 3 квітня - успішно запустити свої нові доленосні справи.

Я неодноразово звертала Вашу увагу на те, що в періоди затемнень і ретроградних планет небажано починати значущі в житті події. Все, що починається у такий час - далі рухається з гальмуванням у часі та вимагає від нас додаткових інтелектуальних та фінансових витрат, - каже Олена Осипенко.

Вона додає, що Марс пов'язаний з активністю, енергією, ініціативою та рухом до мети.

Він відповідає за автомобілі, будь-які механізми та дорожній рух, тому в цей ретроградний період можна спостерігати більше, ніж зазвичай, дорожніх аварій, пробок, затримок поїздів та літаків та поломок техніки. Не рекомендується в цей великий період купувати автомобілі, дорогу побутову техніку та розпочинати будівництво.

Планові хірургічні операції на час цього періоду рекомендується відкласти. Увага! Це стосується лише планових операцій, але в жодному разі не тих, які необхідно терміново робити у цей період. У цей час вилазять усі слабкі місця всередині нас і навколо нас - і нам потрібно все відремонтувати, перебудувати та виправити. Ретро періоди завжди повертають нас до незавершених завдань, - розповідає астропсихолог. 

Вона радить використовувати такий період для завершення справ, ремонту, реконструкції, реставрації, для перегляду своєї системи цінностей та обов'язково для духовної роботи над собою.

Марс зайшов на знак Близнюки ще у серпні, і за рахунок своєї ретроградності затримається до березня 23 року. У цей великий період потрібно керуватися девізом – Сила в слові, в інтелекті, в комунікаціях.

Марс затримується надовго у знаку повітряної стихії, у дуже сильному та ефективному для себе становищі, щоб люди мали достатньо часу усвідомити, визнати та виправити свої помилки. Виробити конструктивну динаміку задля досягнення потрібних цілей і, що дуже важливо, Марс у Близнюках допоможе проявити та викрити інформаційну брехню. Він виявить правду, яку неможливо буде вже приховувати, і інформаційна війна буде виграна силами світла, - додає Олена Осипенко.

Нагадаємо, під Запоріжжям ракета від ворожого "Граду" впала впритул до житлового будинку та не розірвалася.