Жертва та прийняття. Що несе українцям повний місяць 10 вересня

місяць1

У наступну суботу, 10 вересня, Земля потрапить під вплив чергового повного місяця. Цей період настане о 12:59 за києвським часом. Сонце та Місяць перебуватимуть навпроти один одного. Сонце у 18-му градусі Діви, а Місяць - у 18 градусі Риб. Таким чином Сонце опиниться у знаку земному, реальному, аналітичному та практичному, а місяць - у знаку стихії води, глибинному, чуттєвому, духовному та психологічному, розповідає астропсихолог Олена Осипенко, передає Gorsovet.

За словами астропсихолога, Діви та Риби, немов дві півкулі мозку повинні навчитися працювати разом. Одна з них аналітична та логічна, а друга - інтуїтивна та творча. Для гармонійного життя потрібні обидві.

Для трансформації двох крайнощів в одне ціле та гармонійне потрібно поєднати логіку Діви з інтуїцією Риб. Протистояння цих двох знаків стосуються двох сфер життя, які хвилюють майже кожну людину - духовність чи робота, почуття чи розрахунок, інтуїція чи розум, вірити чи не вірити, - пояснює Олена Осипенко.

У повний місяць головний в гороскопі саме Місяць, тому цього разу він  відбувається у Рибах.

Дуже цікаво у Місяця у знаку Риб є потужна підтримка планети Нептун, який є господарем Риб та символізує інтуїцію, духовність та віру.
Місяць перебуває у схожому аспекті поєднання з Нептуном. Це дуже сильний та важливий духовний знак для землян на 15 найближчих днів.
Як Місяць, так і Нептун символізують прагнення людей емоційно з'єднатися друг з одним. Ці планети об'єднуються, щоб підвищити сприйнятливість людей до того, що відбувається у навколишньому середовищі та з іншими людьми. На такому аспекті ми відчуваємо через які труднощі проходять інші. І це посилює нашу здатність до піклування та підтримки один одного. Багато людей Землі в цей період здатні відкрити свої душі для розуміння та милосердя людям, які зараз переживають біль чи конфлікт, - каже астропсихолог.

За її словами, основним уроком з'єднання Місяця з Нептуном є жертва та прийняття.

У цей період відновлюючий ефект на наш душевний стан матимуть медитація, молитва, музика та будь-яка можливість спілкування з природою. Багато людей у ​​цей час можуть виявити в собі таку глибину почуттів, здатність до співчуття, розуміння, прийняття, довіри, яку раніше не відчували ніколи.

До речі, Україна здобула свою незалежність 24 агусту 1991 року саме в період повного місяця.

Я наклала на гороскоп незалежності України гороскоп повного місяця. Ми бачимо, як Сонце та повний місяць роблять велику кількість гармонійних аспектів до планет України. Це чудовий знак для подій в Україні на всі 15 днів, - обнадіює Олена Осипенко.

За її даними, повний місяць підштовхує до активності людей, народжених 7-12 вересня, 4-10 березня, 5-11 червня, 6-12 грудня.

Астропсихолог радить у період повного місяця не нервувати, не злитися, не дратуватися. Так буде легше пройти труднощі, щоб стати мудрішими.

Що радять робити під час повного місяця:

  • виписати на папір всі цілі та завдання на наступний місяць
  • виписати всі проблеми, які у вас є зараз
  • займатися творчістю, медитувати, робити масажі та доглядові процедури
  • спілкуватися з близькими людьми, проводити час із друзями
  • сходити до церкви та очиститися від негативу

Що радять НЕ робити під час повного місяця:

  • виявляти злість і ненависть стосовно оточуючих
  • пліткувати і конфліктувати
  • спілкуватися із малознайомими людьми;
  • вчиняти великі фінансові угоди та підписувати документи
  • міняти місце проживання чи роботи
  • розпочинати нові проекти

Нагадаємо, раніше ми писали, як Дніпро готовий до найважчої зими. Подробиці від мера Бориса Філатова.