Знайшли 16-річну Юлю Волкову з Дніпра, яка пішла з дому і зникла

prop1

У Дніпрі з 20 липня тривали пошуки 16-річної дівчини. Юлія Волкова пішла з дому, де проживала в Новокодацькому районі. Її пошуки не припинялись протягом двох днів. Дівчину шукали волонтери, поліція, передає Gorsovet.

Нещодавно стало відомо, що Юля знайшлась. Вона жива та здорова, жертвою злочину дівчина не стала. А що найцікавіше, знайшли її дуже далеко від дому - аж у Волинській області. Більше ніяких подробиць не пишеться. 

prop

 

ппрп

prop2

Нагадаємо, раніше ми писали 

Орки хотіли демілітаризувати українських свиней? Нові влучання по Дніпропетровщині.  За словами Лукашука, станом на 14:15 ворог знову наніс удар по Дніпропетровщині

У Дніпрі хочуть заборонити курити на балконах. За словами автора петиції, балкон не є публічним місцем, це приватна власність, проте він має єднання з іншими квартирами. А тютюновий дим може заважати іншим людям, квартири яких знаходяться поруч.

З`явилась інформація про жінку, яка під час обстрілу загинула у Нікополі (Фото). В результаті вчорашніх обстрілів під завалами знайшли тіла 2 людей. Вони загинули на місці. Крім того, відомо ще про 9 поранених.