Зробила неоціненний внесок: на Дніпропетровщині відійшла у вічність відомий педагог

умер просятся простится прощание 1024

На Дніпропетровщині у місті Кривий Ріг перестало битись серце Валентини Василівни Явір - відомого педагога, наставника, відомої у місті жінки, яка дала знання та допомогла багатьом поколінням, передає  Горсовет.

Про Валентину Явір з теплотою та вдячністю згадують колеги, викладачі, студенти, яким пощастило спілкуватись з нею.

ва

Як розповіли на факультеті української філології Криворізького державного педагогічного університету, 10 липня відійшла у засвіти Валентина Василівна Явір, кандидат філологічних наук, професор кафедри української мови.

Вона була фундаторкою цього факультету, зробила неоціненний внесок у його розбудову. Її блискуча викладацька діяльність, яскрава особистість назавжди залишаться в нашій пам'яті.

Світла пам‘ять Валентині Василівні! Редакція сайту Горсовет висловлює співчуття рідним і близьким…

Нагадаємо, раніше ми писали Землю накриє потужна магнітна буря: календар небезпечних дат Липень цього року матиме кілька денні сильні магнітні коливання. Метеочутливим людям, які схильні дуже погано переносять це явище, радять підготуватись заздалегідь 

Под Днепром еще больше расширили поиск шестилетнего Васи, который загадочно исчез вечером 7 июля  Пропавшего ребенка, который не разговаривает и ушел из дому в селе Проточи Царичанского района без одежды, ищут уже пятые сутки.