ЗСУ відповіли контрударами: під Запоріжжям знищили контрольно-спостережний пункт батальйону рф

контр

У Запорізькій області окупанти активних бойових дій не проводили. Бійці Збройних сили знищують живу силу та техніку окупантів РФ. Крім того, 22 травня було знищено ворожий контрольно-спостережний пункт батальйону та позицію бойової охорони. Про це повідомляє Горсовет з посиланням на Сили оборони Запорізького краю.

Протягом минулої доби було знищено 26 російських військовослужбовців, а 20 отримали поранення. Крім того, знищено п'ять бойових броньованих машин, два БПЛА "Орлан-10", одну самохідну артилерійську установку та 4  автомобільні техніки.

Українські військовослужбовці на Запорізькому напрямку виконують завдання з відсічі та стримання російської збройної агресії. Окупанти продовжують ведення повітряної розвідки та здійснюють вогневе ураження позицій українських військ по всій лінії зіткнення. Українські захисники відповідали контрударами.

Основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області.

Нагадаємо, раніше ми писали Враг ударил ракетами по Житомирской области: появились подробности У Василівці під Запоріжжям орків більше, ніж місцевих жителів