ЗСУ знищили 3 ворожі гелікоптери

ворож

На Запорізькому напрямку українські військовослужбовці «розклали на молекули»  три ворожих гелікоптер. Вартість кожної одиниці – орієнтовно 16 мільйонів доларів.

На Запорізькому напрямку у районі м. Гуляйполе, де активно відбуваються бойові зіткнення, українські захисники – десантники, територіали та нацгвардійці - знищили три ворожих вертольоти: два Ка-52 та один Мі-8. Зокрема, воїни одного з тербатальйонів застосували проти хваленої російської «вертушки» ПЗРК «Оса». Били дуплетом. У результаті  хвалений російський «Алігатор» було «розкладено на молекули». Екіпаж загинув. 

- Тепер наші позиції російські вертольоти обходять далекою дорогою, - зазначив командир роти територіалів на бойове псевдо «Охрим», - Зрозуміли, що тут на них чекає «гарячий прийом»!

За військовою номенклатурою Ка-52 вважається командирською машиною авіації рф. Це новітня одиниця російської бойової авіації, яка випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю. Вартість Ка-52 – понад 16 мільйонів доларів США.

Бійці одного з тербатальйонів застосували проти хваленої російської "вертушки" переносний зенітно-ракетний комплекс "Ігла".

Нагадаємо, раніше ми писали Идут артиллерийские обстрелы: жителей Запорожской области просят воздержаться от поездок   ЗСУ знищили 3 ворожі  гелікоптери