З'явилися фото снайперки ЗСУ, яку порівняли з героїнею Анджеліни Джолі

снайпер

Українською Ларою Крофт називають у соцмережах 23-річну снайперку ЗСУ Олександру Самсонову, яка стала на захист України з перших днів війни. Дівчина каже, що у неї не було сумніву що в росією доведеться воювати, тому вона вже кілька років вивчала військову справу, повідомляє Gorsovet.

снайпер6

снайпер4снайпер3

Мені не доводилося приймати рішення йти на війну, у мене не було вибору. Я довго вчилася і, як би цинічно не звучало, чекала на це. Чим швидше почнемо, тим швидше закінчимо... 28 лютого я вже була в частині. Офіційно я на посаді стрільця, але оскільки я маю багато специфічних знань і навичок, то спектр моєї роботи буває досить широким. Це може бути і медицина, і канцелярія, якщо там потрібна допомога, - розповіла Александра у інтерв'ю ELLE.UА

Навіть у військовій формі, з автоматом у руках і каскою на голові Олександрі вдається виглядати жіночно та привабливо. Завдяки харизмі та яскравій зовнішності українка і справді дуже схожа на Лару Крофт у виконанні голівудської зірки Анджеліни Джолі.

Дівчина зізнається, що за неї дуже хвилюється її мама. 

Єдині складнощі, з якими мені доводилося і доводиться справлятися, – це переживання мами. А ще смерть друзів. Якщо ми говоримо про відсутність комфортних умов у деякі моменти, то мене це не напружує. Це війна, і треба бути готовим до всього", – додала українка.

снайпер5снайпер2снайпер1снайпер7

Нагадаємо, голова Никопольської РДА пояснив, чому тепер вдається прогнозувати обстріли з окупованого Енергодару.