100 у.о. по курсу НБУ: на Дніпропетровщині кожен може заробити додаткові гроші

900 доллар гривна

У Нікополі на Дніпропетровщині пропонують мешканцям заробити непогані гроші. Для цього потрібно бути просто уважним та свідомим громадянином, який хоче допомогти своїй державі, рідному краєві, повідомляє Gorsovet.

За словами голови Нікопольської військової адміністрації Євгена Євтушенка, потрібно проводити громадянські затримання.

В разі підтвердження протиправної діяльності підозрюваного ви отримуєте суму еквівалентну 100 у.о. по курсу НБУ на день затримання.

Примітка для бажаючих допомогти:

до затриманих не застосовувати спецзасоби та зброю за винятком самооборони.

Примітка для жителів міст, сіл, селищ: якщо не маєте бажання бути притягнутими до кримінальної та адміністративної відповідальності – не здійснюйте дій, перерахованих в розділі два даного тексту.

дод2

дод3

Нагадаємо, раніше ми писали 

Окупанти підуть на корм рибам: Лукашук прокоментував обстріли Нікополя (Відео). Голова облради Микола Лукашук в ефірі програми “Інформоборона” на каналі Дніпро TV прокоментував сьогоднішні ворожі обстріли по Дніпропетровщині

Хтось ще має сумніви, що росія – країна-терорист: з`явились фото з місця ракетних ударів по Дніпропетровщині.  Голова облради Микола Лукашук розповів ситуацію в області на цей час. Також він показав фотографії з місць ракетного удару, які нанесли ворожі російські війська по Дніпропетровщині