Баланс та гармонія. Що несе людям "особливий" Молодик, з якого розпочнеться новий тиждень

молодик

Після осіннього рівнодення, яке прийде до нас вже у п'ятницю, у понеділок, 26 вересня, на небі зійде Молодий місяць (Молодик). Він відкриє осінній місячний цикл. Точна дата настання вересневого Молодика - 26.09.2022, о 00:54, у знаку зодіаку Терези. Цього Молодика називають "особливим". У ніч на понеділок він дасть людям поштовх до знаходження балансу у житті. Це явище вплине на здоров'я та настрій багатьох, повідомляє Gorsovet.

Під впливом Молодика у Терезах люди найбільше потребують гармонії та балансу. Терези - це знак Повітря, який керує комунікацією, обміном інформацією чи ідеями. Астрологи вважають перший день наступного тижня відмінним для нових починань й планування майбутнього та радять утриматися від різких та активних дій. Це плідний період для ділового співробітництва, підписання контрактів, ухвалення важливих рішень. Сприятливим буде будь-яке спілкування, тому можете проводити переговори з партнерами або серйозну розмову з керівництвом.

Вплив "особливого" Місяця зробить людей активними та готовими до нових справ. Проте багато несподіванок зможуть змінити плани. Також висока ймовірність появи безвідповідальності та надмірної енергійності.

Зворотне обертання Меркурія не є найкращим часом для початку нових справ, тому в цей час потрібно діяти з обережністю.

Молодий місяць у вересні зустрінеться з Юпітером, планетою насолоди та достатку. Тому вплив Юпітера може посилити деякі людські почуття.

Як поводитись під впливом Молодого місяця, поради астрологів:

  • Переконайтеся, що ви налаштовані позитивно. Цей час ідеально підійде для складання планів та подальших завдань.
  • Рекомендується підбити підсумки минулого місяця. Проаналізуйте все, що з вами сталося нещодавно.
  • Приберіть речі та розберіть папери. Непотрібні речі потрібно викинути.
  • Відновлюйте сили.
  • Не дивіться негативні фільми. Потрібно присвятити цей час благим думкам.
  • Якщо назріває конфлікт - відкладіть розмову та помовчіть. Спілкування із токсичними людьми також не рекомендується. Не думайте про погане та не приймайте все близько до серця.
  • Не варто лаятись з начальством. На роботі всі сприятимуть тому, щоб ви нервували.
  • Цього дня не можна підтримувати брехню. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Білий Місяць та Нептун допомогають Україні.