Цього котика чоловік врятував із пекла війни і сам ледь не загинув: у Дніпрі шукають родину Степану

аи

Дніпрянка Ольга Дріжан написала зворушливий пост про кошенятко, яке врятував її чоловік з-під обстрілів. Зараз цьому пухнастому красеню шукають родину, повідомляє Gorsovet. 

кп

Дніпро. Мій чоловік ризикував життям, щоб вивезти цього малого з того пекла, в якому він опинився.

Одне з тих нещасних сіл, куди не їздять ні волонтери, ні гуманітарка. Воно зрівняно з землею на 90% і його продовжують регулярно обстрілювати. Сотні кинутих, виснажених тварин. Там нема чого їсти, це попелище. Нагодував як зміг і кого зміг. Але цього кошенятка не зміг залишити.

Навіть вийти його забрати це значило вийти на відкриту місцину і підставити своє життя під загрозу. І я сказала більш такого не робити, бо котів в мене тільки своїх 15, а чоловік один. Але звичайно жалко і малого. В нього чи то порвані були зв'язки, чи травма позвонка. Було худюще і ледве ходив, - розповіла Ольга.

кпц

Зараз Степан (так назвали кота) від'ївся трошки. Їсть вітаміни, робимо легкий масажик, бігає, грається, але інколи роз'їзжаються лапки і походка від бедра ) А в цілому - дуже лагідне і зворушливе кошенятко.

Звичайно, йому краще буде одним - третім залюбленим котом, а не 17-им.

Для тих, хто хоче всиновити маленького, жертву клятої війни, будь ласка, приїзжайте знайомитися, - телефон 063 836 98 35.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Ракетний удар по Дніпру пошкодив історичні пам'ятки біля Південмашу (Фото). Ракетний удар по Дніпру, який нанесли ворожі війська 15 липня, пошкодив історичні пам'яти у нашому місті. Про це у себе на ФБ сторінці розповіла начальниця управління з питань охорони культурної спадщини Надія Лиштва

У Кирилівці на Азовському морі пролунали потужні вибухи (Відео). Після вдалих атак ЗСУ на військові бази в Мелітополі і Мирному Мелітопольського району, окупанти почали звозити свою військову техніку в тому числі до Кирилівки. 

Зробіть запаси води: у Дніпрі завтра відключать воду (Адреси). У зв’язку з відключенням підвищувальної насосної станції №36 Аеропорт підприємством ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» від мереж електропостачання 25 липня з 8:00 до 17:00 години буде частково припинено. Як сказано в повідомленні, буде знижено тиск водопостачання споживачів.