У Кирилівці на Азовському морі пролунали потужні вибухи (Відео)

кирилловка

Потужні вибухи пролунали вночі 23 липня в окупованій Кирилівці Запорізької області, повідомляє Gorsovet з посиланням на міського голову Мелітополя Івана Федорова.

Узбережжя Азовського моря, яке минулого року гостинно приймало понад 5 мільйонів туристів, в цьому році окуповане рашистами. 

Більше того, після вдалих атак ЗСУ на військові бази в Мелітополі і Мирному Мелітопольського району, окупанти почали звозити свою військову техніку в тому числі до Кирилівки. 

Вони сподівались, що там їх не дістануть ні наші HIMARS, ні бійці ЗСУ та руху спротиву. Але хтось точно дістав.

Чекаємо на підтвердження інформації.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Зробіть запаси води: у Дніпрі завтра відключать воду (Адреси). У зв’язку з відключенням підвищувальної насосної станції №36 Аеропорт підприємством ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» від мереж електропостачання 25 липня з 8:00 до 17:00 години буде частково припинено. Як сказано в повідомленні, буде знижено тиск водопостачання споживачів.

Дитина безвісти зникла 4 дні тому: у Дніпрі розшукується 16-річна Аліса Войтович.  20 липня близько 8.30 неповнолітня дівчина пішла з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському районі міста та до теперішнього часу не повернулась. 

Помер у госпіталі від ран, отриманих в бою: життя за Україну віддав боєць з Дніпропетровщини.