Дешеві люкси і рідні медузи: скільки коштує відпочинок на Азовському морі в Кирилівці (Відео)

кирилловка

В окупованій Кирилівці на Азовському морі в Запорізькій області місцеві жителі, в прямому сенсі цього слова, моляться на відпочіваючих. А їх тут обмаль - одиниці. Щоправда, у вихідні тих, хто вирішив ризикнути та приїхати до моря, стає трошечки більше. Та їдуть сюди такі ж друзі по нещастю, хто також опинися в окупації, хто вирішив перечекати у більш безпечному міці, ніж вдома - де стріляють та бомблять.  Як живе Кирилівка у розпал курортного сезону, які тут ціни і чому ті, хто мріє про море, ладні розцілувати навіть медуз, передає Gorsovet.

Через окупацію багато власників будиночків на пляжі чи баз відпочинку ставлять небувало низькі цінники — на другій лінії від моря можна знайти люкс-номери від 100 грн за особу, а в середньому ціна за однокімнатний номер з усіма вигодами та ремонтом на базі з басейном - близько 250 грн. Проте, як кажуть, місцеві, можна винайняти житло і за 50 гривен з людини.

Про такі ціни у минулі роки не могло бути й мови. Відпочиваючих тут було хоть греблею гати, а цього року окупанти  — у серпні на морі "звільнили" людей від відпочинку, а місцевий люд - від заробітку.

На порозі оксамитовий сезон

Починається оксамитовий сезон, коли багато українців приїжджали насолодитися останніми літніми днями та вдосталь наїсться південними фруктами. Але 2022 року через російську окупацію сезону немає. Туристів, попри низькі ціни, майже немає – пляжі окупували чайки та собаки та подекути медузи. Торік люди на останніх лаялись, а зараз кажуть, що готові цілувати ті медузи, аби побачити море та почути його плескіт. 

Місцеві жителі кажуть, що такої порожньої Кирилівки ніколи не бачили, і сподіваються, що більше не побачать ніколи. Не працюють не лише бази відпочинку — багато ринків та магазинів закрилися через відсутність туристів.

отд

отд1

отд2

отд4

отд3

отд6

Нагадаємо, раніше ми писали 

Близько сорока двох боєприпасів упало на центр Нікополя (фото)

З`явились фото з місця трагедії. Російська армія нанесла удари по трьох районах Дніпропетровщини