Дніпропетровська та Кіровоградська області отримали понад 10 тонн борошна від гуманітарного проєкту "Рятуємо життя"

борошно

Гуманітарний проєкт "Рятуємо життя" передав допомогу у Дніпропетровську та Кіровоградську області – у Карпівську, Глеюватську, Лозуватську та Петрівську селищні ради відвантажили 10,6 тонн високоякісного борошна.

Про це повідомили у пресслужбі "Метінвесту", передає Gorsovet.

Під час війни ці чотири територіальні громади прихистили 2600 переселенців із різних регіонів України, разом із підприємствами "Метінвесту" вони допомогли із закупівлею будівельних матеріалів, побутової техніки, ліжок та постільної білизни.

У Петровому проживають майже 1300 вимушених переселенців, чверть із них – діти різного віку. Щодня в шелтерах ми готуємо для них їжу, випікаємо хліб та різні смаколики. Борошна, яке передали комбінати "Метінвесту", вистачить до наступного врожаю", – зазначила представниця Петрівської громади Наталія Третяк.

Частину борошна віддадуть вимушеним переселенцям, які мешкають у приватних будинках, а також пенсіонерам, інвалідам та багатодітним сім'ям.

В цей складний час "Метінвест" допомагає людям вижити, робить усе, щоб вони не залишилися наодинці з бідою. Завдяки проєкту "Рятуємо життя" мешканці шести громад вже отримали 15 300 збалансованих продуктових наборів", – розповів директор із персоналу та соціальних питань Північного ГЗК Андрій Щербак.

Раніше ми повідомляли, Енергетики закликали мешканців Дніпра споживати електроенергію за життєво необхідним мінімумом.

На Дніпропетровщині затримали двох шанувальників росії