Коли в Україні закінчиться війна: прогноз від відомого астролога

война

Відома українська астрологиня Рубіна Цибульська дала прогноз та розповіла, коли війна в Україні зійде нанівець. Про це вона повідомила у себе на YouTube-каналі, передає Горсовет.

Коли можна буде повертатись додому

За її словами, саме восени більшіть територій України будуть звільнені. Тому Рубіна радить до цього часу відтермінувати своє повернення додому та не повертатися, бо ще дуже небезпечно. 

руби

Коли закінчиться війна

За словами Цибульської, їй також відомо, коли закінчиться війна:

Якщо ви чекаєте, що зараз настане перемога... У своїх попередніх прогнозах я говорила, що війна закінчиться або стихне до кінця року. Коли дехто говорив або писав про те, що через 2-3 тижні війна закінчиться. Говорили про те, що я маячню несу, нісенітницю... Зараз всі ми це бачимо, Час показує своє. 

 

На думку астрологині, нам залишилося десь півроку, щоб відчути себе спокійно.

Яких "сюрпризів" чекати від білорусів

На думку Рубіни, неприємності від сусідів-білорусів нас також чекають.

Зокрема, астролог відповіла, чи нападе Білорусь на Україну.

За словами Цибульської, ця країна буде завдавати ударів і спробує зайти на нашу територію. Проте всі їхні спроби будуть розбитя завдяки нашим ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали Ракетний удар по ТРЦ в Кременчуці: гендиректор COMFY назвав кожного загиблого співробітника (Фото) В Днепре образовалась огромная пробка на Новом мосту  10-річна Валерія передала Притулі 21 тис. грн для ЗСУ: збирала гроші, граючи на вулиці у шашки