Мер Філатов: "Дніпро передав військовим 7,5 тисяч пар водостійкий тактичних берців"

_MG_3419

Дніпро передав українським захисникам нове демісезонне взуття, яке придбали коштом міського бюджету. Про це повідомляє Gorsovet.

_MG_3403

Берці підбирали відповідно до потреб армійців. Військовий Сергій каже, що в таких ходити буде зручно, а догляд не вимагатиме значних зусиль.

_MG_3264

Зараз вже осінь, тож хлопцям на передовій потрібні і берці, і одяг. Від військових, які зараз боронять нашу державу, ми щиро дякуємо всім дніпрянам, міському голові. Кожен такий крок наближає нас до Перемоги, - каже Сергій

_MG_3361

Берці водостійкі, мають хорошу вентиляцію та протиковзкий протектор. Це підходить для пересування як асфальтом, так і полями. Також спеціальний термозміцнений матеріал захищатиме стопу.

_MG_3430_1 (1)

Разом з цим, за понад пів року повномасштабного вторгнення росії Дніпро вже передав українським захисникам понад пів тисячі машин різного типу, чималу кількість безпілотників, зокрема й ударних. А ще — рації, ретранслятори та інше устаткування.

Я хочу подякувати всім дніпрянам — усім платникам податків за те, що ми всі продовжуємо допомагати нашим захисникам. Давайте робити це і надалі — долучатися до ініціатив мерії, благодійних фондів. Разом до Перемоги!, — сказав мер Дніпра Борис Філатов.

Також Борис Філатов виклав пост зі словами вдячності у своїх соціальних мережах.

photo_5242564359014694416_y

Раніше ми повідомляли, що Дніпро організував чергову допомогу для захисників