На Азовському морі в Кирилівці зафіксували рекордну кількість відпочиваючих (Відео)

кирилловка

В тимчасово окупованій Кирилівці на Азовському морі через війну в цьому році сезон відпочинку було зірвано. Місцеві мешканці готові зараз здавати житло набагато дешевше, аби тільки люди їхали. Але й охочих діститись до Кирилівки - одиниці, передає Горсовет  з посиланням на паблік "Любимая Кирилловка". Що зараз відбувається у курортному селищі, чи є люди на пляжі та як сьогодні "виглядає двіж", дивіться просто зараз.

Як розповів блогер Семенелло Павло, на центральному пляжі зафіксували декілька десятків відпочивальників. Переважно це жінки з дітьми. І все-таки пляж практично пустий. Така картина сьогодні в липні у неділю - зазвичай у минулі роки тут не було де яблуку впасти.

Вибрався сьогодні на центральний пляж. Скажу так, що більше, ніж сьогодні цього року, я людей на пляжі не бачив, — прокоментував адмін пабліку. 

А ось так виглядала Кирилівка о 21:00 годині в суботу, 2 липня. На майже двохвилинному відео знятому з авто можна побачити, що всі торгові точки зачинені, на вулицях порожньо, немає нікого. Якби не клята війна, то в цей би час тут був нереальний двіж аж до ранку.

2 липня 2022р.
Вже хотів ставити машину, але вирішив вам проїхати і показати, що в Кирилівці по людях, - прокоментував відео Семенелло Павло.

4 липня 2022 року в Кирилівці

Нагадаємо, раніше ми писали Магнітні бурі у липні 2022: назвали найнебезпечніші дати (Календар)