На Дніпропетровщині злетіли з дороги два легковики. Фото

дтп2

На Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП. Відразу два легковики злетіли з дороги в кювет і перекинулися. Аварія сталася за межами селища Магдалинівка надвечір у середу, 7 вересня, повідомляє Gorsovet.

За даними ДСНС у Дніпропетровській області, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до Служби порятунку "101" 7 вересня о 16:20. На місце виїхали рятівники.

На оприлюднених фото з місця події видно, що одна автівка перекинулась на дах, а друга - лежить на боку.

За попередньою інформацією, водії двох автомобілів не впоралися з керуванням та з'їхали у кювет. 

Зіткнення сталось між двома легковими автомобілями Dacia Logan та Hyundai Accent, внаслідок чого обидві автівки вилетіли в кювет.
Всередині автомобіля Hyundai Accent перебували чоловік, жінка та троє дітей. В іншій автівці лише водійка. До прибуття пожежно-рятувального підрозділу, люди самостійно вибрались з машин. Жінку з дітьми, а також водія автомобіля Dacia Logan було направлено на обстеження до лікувального закладу. Проте, за відсутності потреби у госпіталізації, лікарі відпустили людей додому, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

дтпдтп1

Нагадаємо, мешканка Кривого Рогу в запалі сварки майже зарізала свого знайомого на смерть. Також ми повідомляли, що у Дніпрі діти намагалися вкрасти металевий паркан.