Не має значення, хто вони, важливо, хто ми самі. Корбан привітав українців з Днем Незалежності

корбан1

Голова Центру тероборони Дніпра Генадій Корбан, якого раптово позбавили українського громадянства та не пустили до країни , де він народився та де живуть його батьки, привітав українців з Днем Незалежності, повідомляє Gorsovet

Не має значення, хто вони, важливо, хто ми самі. Тільки ми відповідаємо за своє життя, тільки ми наповнюємо його змістом. Попереду у нас буде чимало моментів, коли потрібно робити той чи інший вибір, і в ці моменти поруч із нами буде не голос із телевізора, а наше власне я! Це дивовижний сплав знань, почуттів та емоцій, які роблять кожного з нас особистістю.
Ніхто не зробить нас щасливими, самодостатніми та незалежними крім нас самих. І нічого не бійтеся. Тримайте високо голову, незважаючи на заплачену ціну. Свобода та незалежність безцінні!
З днем ​​народження України! - йдеться у повідомленні на сторінці Уорбана у соцмережі.

корбан

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як долучитися до підписання петиції щодо повернення громадянства голові штабу тероборони Дніпра Корбану. Також ми повідомляли, що петиції про повернення громадянства Корбану хочуть завадити набрати 25 тисяч підписів.