По Кривому Рогу вдарили кілька ворожих ракет, - Вілкул

кривой3

Вранці п'ятниці, 16 грудня, ворог здійснив кілька ракетних ударів по Кривому Рогу. Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Gorsovet.

Кривий Ріг. Про те, що можна казати. Декілька ракетних ударів. Об'єкт енергетичної інфраструктури зруйновано. Пряме влучення в багатоквартирний житловий будинок. Поранених вісім, у тому числі четверо дітей. Загинуло щонайменше дві людини, але ще триває розбирання завалів. 
Мешканці цього та сусідніх будинків розміщені у Пунктах тимчасового перебування. Аварійні бригади ліквідують наслідки ураження у сусідніх будинках, школі та лікарні, - розповів Вілкул.

Він додав, що енергетики ввели режим екстрених та аварійних відключень.

З метро усі люди виведені. У шахтах на момент удару було 596 осіб. Застосовано план ліквідації аварії. Вже виведено 112 осіб, залишилось 484. Роботи тривають.

Вода частково відсутня. Де це можливо - йде включення системи на генераторах, - додав Вілкул.

Нагадаємо, вранці п'ятниці, 16 грудня, ворог атакував Україну шістьма десятками ракет. Ми писали про подробиці ворожої атаки на Дніпропетровську область. У Кривому Розі ракета зруйнувала частину житлового будинку.

Також ми публикували фото з місця розбору завалів будинку у Кривому Розі.