У Дніпрі в кущах кохались чоловіки (Відео)

кус

У Дніпрі стався кричущий випадок, про який вже гудить мало не все місто. Про це стало відомо завдяки соцмережам та чоловікові, який розповів про чоловіків-збоченців, які кохались у кущах, передає Горсовет.

Найстрашніше, що це сталося у людному місці - біля ТРЦ "Вавілон", поблизу фонтану, де вдень ходять і дорослі, і діти. Саме останні розповіли про це батькові. Чоловік одразу підійшов до "коханців", але не застав їх на гарячому. Ті після "зробленого" вже одягались. Їх абсолютно нічого не бентежило.

Батько, якому про все розповіли діти просить усіх бути обережними у цьому місці. Більше детальніше у відео. Обережно, воно містить лайливі слова (18+).

Відео можна дивитись тут 18+  https://t.me/gorsovet_dnepr/9649?single

Нагадаємо, раніше ми писали Йому було лише 39: на фронті від серцевого нападу помер боєць з Дніпропетровщини.  Василю Васильовичу було лише 39-років. Чоловік народився та жив у Запоріжжі, у юні роки переїхав до Криворіжжя, і цей край, наша Дніпропетровщина стала для нього рідним краєм.

Як у Дніпрі отримати антибіотики за рецептом та оплатити лікарням за послуги: відбулись зміни (Відео) Від серпня 2022 року пацієнти почнуть отримувати електронні рецепти для придбання антибіотиків власним коштом. Це перший етап програми

У Дніпрі відновили роботу маршрутки, які скасували з лютого. Як ходитимуть ці маршрутки та скільки коштуватиме проїзд