У Дніпрі водіі штурмують шиномонтажі, щоб перевзути авто на зиму

MyCollages - 2022-11-15T152512.771

У останні теплі осінні дні перед анонсованим синоптиками похолоданням з першим снігом на шиномонтажах Дніпра справжній ажиотаж. Містяни терміново перевзувають свої авто у зимову гуму, повідомляє Gorsovet.

Попит на послуги шиномонтажу зараз - грандіозний. На розкручених точках запис на тиждень наперед. Пропонують вільні віконця аж на 25 листопада. А похолодання та мокрий сніг синоптики обіцяють вже за пару-трійку днів.

Щоб прискорити процес перевзуття авто на шиномонтажі радять почекати у живій черзі - вона просувається, якщо хтось за записом не приїхав. Очікування може розтягнутися на кілька годин, але швидше за все, гуму на машині вдасться змінити.

На менш розкручених шиномонтажах - жива черга із 3-5 авто. Зважаючи на те, що на заміну гуми на одній машині в середньому треба півгодини, почекати в черзі теж доведеться. 

Це щороку такий ажіотаж, перевзуваються в останній момент. Ось подивитеся, випаде сніг і багато хто ще буде намагатися їздити на літній гумі, - каже співробітник шиномонтажу Сергій.

Нагадаємо, що миноптик закликала підготуватися до різкої зміни погоди. Впродовж середи-четверга-п'ятниці в Україні очікується більш суттєве полододання. Градуси попрямують до "мінусів" навіть у денні години, атмосферні фронти принесуть опади - дощі поступово переходитимуть у мокрий сніг.