У Дніпрі немає води та не працюють всі котельні та тепло-розподільчі пункти. Що відомо про відновлення їхньої роботи?

отоп

У п'ятницю, 16 грудня, з 8:20 ранку у Дніпрі почалося відключення електропостачання через загрозу ракетних ударів. У місті не працюють всі котельні та тепло-розподільчі пункти, повідомляє Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради, передає Gorsovеt.

У зв’язку із загрозою ракетного удару по об'єктах енергетичної інфраструктури, енергетики по всій Україні застосовують відключення енергопостачання.
Через це з 8:20 в Україні, в тому числі і в Дніпрі, розпочато масові відключення об'єктів водопостачання та теплопостачання - підвищувальних насосних станцій (ПНС), котелень та тепло-розподільчих пунктів (ТРП).

Станом на 10:00 ВСІ котельні та тепло-розподільчі пункти у Дніпрі не працюють. 
Після закінчення тривоги, якщо не буде ракетних влучань в об'єкти критичної інфраструктури, водопостачання та електропостачання, а отже і теплопостачання в Дніпрі буде відновлено, - йдеться у повідомленні.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Нагадаємо, вранці п'ятниці, 16 грудня, ворог атакував Україну шістьма десятками ракет. Ми писали про подробиці ворожої атаки на Дніпропетровську область. У Кривому Розі ракета зруйнувала частину житлового будинку.

Також ми публикували фото з місця розбору завалів будинку у Кривому Розі.