У людей масово болітимуть голови: пік магнітніх бур у серпні 2022

Перша незначна магнітна буря почалась із першим і останнім днем останнього літнього місяця - 1 серпня. А вже протягом наступних двох днів - 2 і 3 серпня можливі незначні коливання. За словами фахівці, ці коливання не дуже позначаться на самопочутті метеочутливих людей, повідомляє Gorsovet.

10 та 11 серпня очікується магнітна буря середньої інтенсивності. Бажано в ці дні відмовитися від алкоголю, шкідливої ​​та жирної їжі, а також напоїв, що тонізують.

З 16 по 22 серпня очікується потужна магнітна буря. У ці дати не рекомендується виконувати важку роботу.

29 серпня дасть взнаки незначна сонячна активність. Але тим, хто чутливий до спалахів, радять прислухатись до свого організму. Якщо цього дня ви відчуєте негативні симптоми, просять вжити заходи - не нервувати, полежати, прийняти пігулку. 

Нагадаємо, раніше ми писали 

російська армія тримала під прицілом два райони Дніпропетровщини, - Резніченко   Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко сьогодні, 2 серпня, зранку традиційно доповів про ситуацію в нашому регіоні. За його словами, цієї ночі Дніпропетровщину знову обстріляв ворог

Як приготувати малосольні огірки за три години. Рецепт від Євгена Клопотенка  Відомий кулінар Євген Клопотенко розповів, як можна приготувати смачні малосольні огірочки. Він поділився рецептом малосольних огірків за три години. У цьому немає нічого складного

Відпочинок у Кирилівці на Азовському морі 2022: зафіксували рекордну кількість відпочиваючих (Відео) В тимчасово окупованій Кирилівці на Азовському морі цими вихідними, які припали на останні дні липня, було зафіксовано рекордну кількість відпочиваючих, передає Горсовет. Це підтверджують місцеві жителі, які зробили фото та відео і розмістили їх у соцмережах.