Відпочинок на Азовському морі в Кирилівці: показали, як виглядає елітна база відпочинку (Відео)

перл

Улюблена багатьма Кирилівка на Азовському морі сьогодні уже не перший місяць, на привеликий жаль, знаходиться в окупації. Одна з найбільших баз відпочинку "Перлина Таврії", про яку знають мало не в усій Україні, куди їхали люди різного віку, бо тут можна було добре відпочити, сьогодні захоплена ворогом. Ми писали про те, що така ж доля спіткала ще одну базу відпочинку - "Діана". Який сьогодні вигляд має "Перлина Таврії", повідомляє Gorsovet з посиланням на соцмережі.

Як стало відомо з відео, територія бази відпочинку сьогодні практично пуста. На території є басейни, але деякі з них не взагалі не чистяться і нагадують болото. І скоріше за все, цього року їх взагалі не чистимуть. Щоправда, ториторія доглянута. А на адмінкорпусі висить ворожка тряпка-триколор. 

Та найнеприємніше, що обурило дописувачів соцмережі, на цій базі є відпочиваючі. Ці люди, що не знали, під ким знаходиться ця база відпочинку. Чи їх влаштовує платити гроші окупантам? Більше немає жодної бази відпочинку, чи немає, де зупинитись у людей, які ладні молитись на тих, хто їде сюди на відпочинок? Вони здають своє житло по ціні чебурека, а це за 50 гривень на добу, хоч би хто до них приїхав. А їдуть сюди лише ті, хто знаходиться в окупації. 

 

Як окупанти захопили "Перлину Таврії"

Російські військові «віджали» базу відпочинку «Перлина Таврії», яка знаходиться на косі Пересип у Кирилівці, наприкінці червня цього року. Про це офіційно повідомили на сторінці пансіонату у соцмережі Facebook.

Як стало відомо, озброєні окупанти увірвалися на територію бази та повідомили, що тепер самі збираються займатися курортним бізнесом.

У зв’язку з окупацією всього узбережжя Азовського моря, зокрема селища Кирилівка, де розташований наш готель «Перлина Таврії», ми змушені тимчасово припинити його діяльність. На територію комплексу увійшла група озброєних окупантів. Вони повідомили, що планують відкрити сезон та працювати у повному обсязі на території нашого комплексу. Готель «Перлина Таврії» перебуває поза нашим контролем, зв’язок з ним відсутній, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали 

"Дорога життя" на Запоріжжі не зможе рятувати людей: тисячі машин потрапили в полон

У нього залишилася мама: у бою до останнього подиху бився захисник з Дніпропетровщини