У Кирилівці на Азовському морі окупанти захопили елітну базу відпочинку (Фото)

кири

Погані новини надійшли з окупованої Кирилівки на Азовському морі Запорізької області. Стало відомо, що окупанти захопили ще одну відому та велику базу відпочинку, яка є окрасою курортного селища. Мова йде про базу відпочинку "Діана". Колись сюди на відпочинок приїздили люди мало не з усієї України, а сьогодні тут все зовсім інакше, Gorsovet 

Російські війська, на адмінбудівлі вже причепили свою трикольорову ганчірку, що зветься прапором. 

на

Нагадаємо, база відпочинку "Діана" знаходиться на початку Коси Пересип. Відомо, що комплекс належить декільком власникам.

На території знаходяться комфортабельні котеджі зі зрубу та цегли, що розраховані на любий гаманець. Торік на цій базі відпочинку відкрили великий басейн, що стало ще однією її окрасою.

Нагадаємо, що це не перша база відпочинку, яку захопили окупанти. Раніше ми писали, що відома на всю Україну та узбережжя Азовського моря база відпочинку "Перлина Таврії" також була захоплена окупантами.   

кири1

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Дніпрі по ринку ходить чоловік, якого бояться продавці. У Дніпрі на ринку Озерка уже не перший раз помічають чоловіка, який лається з продавцями. Дійшло до того, що як тільки вони його помічають, то йдуть від прилавка, або взагалі відмовляються продавати товар

Перед смертю її зґвалтували та побили: у Мелітополі знайшли тіло 13-річної дівчини. Собака, який гуляв із господарем, викопав із землі дитячу ручку. На місце події викликали поліцію, роль якої виконують ставленики окупантів. Виявилося, що на майданчику для вигулу тварин було закопано труп 13-річної дівчинки, яка була в розшуку майже місяць.

З'явилося відео наслідків ворожого обстрілу по мирному Марганцю на Дніпропетровщині. Російські війська цією ночі вдарили по мирному місту Марганець на Дніпропетровщині. Тихе спокійне місто спало.