Як дніпровська братва та британський футбольний коментатор шукали партизанський рух на ринку "Озерка"

MyCollages - 2022-08-16T124450.516

Британський футбольний коментатор Тім Вайт, з якого дніпровська братва під керівництвом одіозного Олександра Петровського (Наріка) вперто вирощує політичного експерта, зняв другу частину блок-бастеру про "зрадників України". Причому тепер назва "Херсон впав".  У чому зв’язок із Дніпром? Може у кримінали, який рветься до влади, припускають журналісти, які розклали по поличках "розслідуванн" Вайта, повідомляє Gorsovet.

Відразу після розповіді про колаборантів Херсону, спортивний коментатор із Британії повернувся до теми Дніпра. Головна сенсація - мер Борис Філатов знищує партизанський рух у Дніпрі…закамуфльований під ларьки понад дорогою.

Коментарі "політичний експерт" збирав ... на ринку "Озерка". Там же він, судячи за всей, шукав й осередок "партизанського руху". Детальніще про це розкажуть тележурналісти.

Нагадаємо, Олександр Петровський (Нарік), його охорона та спільники у перші дні війни втекли за кордон. Ймовірно вони знаходяться у Австрії, адже саме у центрі Відня охоронці Наріка влаштували жорстоку бійку, намагаючись нав'язати європейцям свої порядки.

Також раніше ми писали про те, як депутати, олігархи та дніпровська братва втекли з України від війни та чому розквітнув "бізнес" з "евакуації" чоловіків.