Як пройшов 260-й день війни на Дніпропетровщині: всі подробиці

photo_2022-11-10_20-07-54

Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 258 доба добігає кінця. 

Про ситуацію в області стисло повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Gorsovet.

Неспокійно було на Нікопольщині: вдень російські окупаційні війська вдарили по Червоногригорівській громаді з РСЗВ. Люди не постраждали.

У Широківській громаді, що у Криворізькому районі, на подвір’ї приватного будинку виявлено вирву, орієнтовно – від реактивної системи залпового вогню «Смерч». 

Піротехніки Дніпропетровщини знищили в регіоні 46 вибухонебезпечних предметів, з них одна одиниця – бойова частина ракети, яка напередодні вибухнула у передмісті Кривого Рогу", - написав Лукашук.

Він додав, що як стало відомо сьогодні, це була ракета С-300. Окупанти спробували піти шляхом такого ж терору, який чинили у Миколаєві: переробили ракету ППО «земля-повітря» і використали її, як «земля-земля». Це негативно впливає на точність ракети, проте її потужність все рівно не зменшується. Але такі «махінації» з ракетами росіянам не допоможуть. Окупанти все рівно програють.

photo_2022-11-10_20-07-49

photo_2022-11-10_20-07-57

За кожним злочином, скоєним військовими рф в Україні, стоїть конкретне прізвище. Кожен окупант, який віддає чи виконує злочинні накази, буде покараний. Справедливість є. І історія має тому підтвердження.

Зараз чекаємо на хороші новини з Херсонщини. Вони обов‘язково будуть. ЗСУ звільнять всі тимчасово окуповані російськими нелюдами території. Все буде Україна.

Слава нашим захисникам!", - повідомив Лукашук.

Раніше ми повідомляли, Снаряди для танків відміряли вантажівками. Танкісти бригади з Дніпропетровщини розповіли, як підтримують піхоту

У селі під Дніпром діти намагалися згасити пожежу та опинилися у лікарні