Як зараз виглядає Кирилівка на Азовському морі, що захопили окупанти (Фото)

дж2

Кирилівка, яка знаходиться із лютого в окупації, виживає, як може. Ворожі війська "звільнили" курортне селище від відпочиваючих, а місцевих жителів від заробітку. Охочих їхати сюди на відпочинок дуже мало, як правило, то такі ж "друзі по нещастю", які теж знаходяться в окупації, повідомляє Gorsovet. 

Ціни на житло порівняно з минулими роками впали. Бази відпочинку та власники квадратних метрів охоче скинуть ціну, аби тільки зупинились у них. Ціни різні - розбіг від 50 гривень (ціна на чебурек) до 400 грн на добу з людини. Особливо всі місцеві чекають вихідних. Чому? Бо саме у суботу та неділю тут стає більше людей. Можливо, вони піддаються ностальгії та вирушають до моря саме на пару днів.

За словами кирилян, вода у Азовському морі зараз чиста, тепла, медузи є, але їх дуже мало, не так, як торік.

Для того, аби відпочивати до Кирилівки, знову відновили маршрутки з Мелітополя. Курсують, щоправда, вони не так часто, але люди їдуть до моря.

Кирилівський аквапарк відпочиває цього року від галасливих відвідувачів і набирається сил на наступне літо. Ось такий занедбаний та покинутий він стоїть зараз і не манить, а навпаки відлякує своїм виглядом.

А в Бердянську окупанти захопили місцевий аквапарк і він вже протягом майже двох місяців працює. Щоправда, охочих йти сюди дуже мало, не приваблює бердянців та відпочиваючих і рекордно низька ціна. Квиток за цілий день коштує 250 гривен для дорослих і 150 для дітей.

 

дж

дж1

пуси

Нагадаємо, раніше ми писали

Машина спалахнула, як сірник, від неї нічого не залишилось: під Дніпром сталася серйозна ДТП (Фото)