Електронні табло та Д-Транспорт: у Дніпрі поновлюють роботу сервісів для зручного користування громадським транспортом

бат

З початку повномасштабної війни у Дніпрі вимкнули систему відображення місцезнаходження громадського транспорту у режимі реального часу. Нині спеціалісти КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР поновили роботу GPS-трекерів та електронних табло на зупинках громадського транспорту, передає Gorsovet.

бат1

Крім цього, ми розробили та встановили додатково ще 15 електронних табло, на яких тепер відображатимуться час до прибуття не тільки трамваїв або тролейбусів, а й автобусів.

сус

Нові табло встановлені на найбільш завантажених зупинках. Уже зараз відображаються близько половини автобусних маршрутів, а з 1 серпня будуть абсолютно всі. Крім цього, на табло є 36 маршрутів електротранспорту. Працюватимуть табло з 05:00 і до 00:00, – зазначив заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Володимир Сусленков. 

Начальник оперативно-диспетчерського центру Олег Клевцов додав:

кл

Для зручності містян ми відновили роботу застосунку Д-Транспорт. У ньому можна стежити за рухом електротранспорту та автобусних маршрутів у режимі реального часу. Головна відмінність цього застосунку – він безкоштовний та не містить рекламних оголошень. Також там можна сплатити проїзд у електротранспорті.

бат2

Нагадаємо, раніше ми писали 

Відпочинок в Кирилівці на Азовському морі 2022. Що відбувається в окупації (Відео) Тут майже немає людей, лише подекуди можна побачити тих, хто рушив сюди на відпочинок і засмагає на пляжі.

Масована ворожа атака по Дніпропетровщині: поранена 10-річна дівчинка. Уночі російська армія обстріляла три райони Дніпропетровщини. Ракетами вдарила по Дніпровському району, з РСЗВ – по Нікопольському та зі ствольної артилерії гатила по Криворізькому

Ситуація напружена: що відбувається у Криворізькому районі на Дніпропетровщині (Відео)