Відпочинок в Кирилівці на Азовському морі 2022. Що відбувається в окупації (Відео)

кирилловка

Окупована Кирилівка на Азовському морі сьогодні, як ніколи тиха. Тут майже немає людей, лише подекуди можна побачити тих, хто рушив сюди на відпочинок і засмагає на пляжі. Людей дуже мало. Окупанти, які захопили цей курортний населений пункт, "звільнили" людей від відпочинку, а місцевих жителів - від заробітку, передає Gorsovet. 

Як кажуть самі відпочивачі, до Кирилівки вони їдуть, щоб трохи перевести дух від тих обстрілів та тиску, який у них вдома. А живуть вони в таких же окупованих містах і селищах частини Запорізької області. 

Море зараз. Субота 23 липня 2022 року. 
20:03

Федотова коса, субота 20:40, 23 липня 2022 року

23 липня 2022 року. пляж у Кирилівці, на годиннику 12:22

Така надувна горка з`явилась на березі Азовського моря. Таке відео зняв місцевий блогер і розмістив у групі "Любимая Кирилловка".

Ось які коментарі пишуть користувачі групи. Люди сумують, дуже сумують за лагідним Азовським морем, вірять, що це ненадовго і ще неодноразово тут відпочиватимуть.

зо

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Мелітополі ціна на помідори побила історичний мінімум.  Фермери несуть величезні збитки через окупантів. Збути врожай вони можуть лише у Мелітополі, або містах та районах, що поруч. Є й такі смілився, хто везе товар до Криму

У Кирилівці на Азовському морі пролунали потужні вибухи (Відео) Після вдалих атак ЗСУ на військові бази в Мелітополі і Мирному Мелітопольського району, окупанти почали звозити свою військову техніку в тому числі до Кирилівки.