Прикордонники оголосили недійсним український паспорт Корбана під час в'їзду до країни. Відео

1280 Корбан

У голови Штабу оборони Дніпра Геннадія Корбана при спробі повернутися в Україну з поїздки до Європи, де він навідувався до своєї родини, на прикордонному пункті пропуску вилучили український паспорт.

Відповідне відео з'явилося у розпорядженні телеграм-канала "Политика Страны", передає Gorsovet.

Співробітники прикордонної служби мотивують дані дії тим, що його громадянство зупинено. На територію України Корбана не впускають.

Натомість жодного документа, що підтверджував би підстави для таких дій, прикордонники не надали, порадивши звертатись до консульств інших держав.

 

Нагадаємо, 11 липня Генадій Корбан повідомив, що вирушає у коротку відпустку, щоб зустрітись х родиною, яка перебуває за межами України

Увечері середи, 20 липня, раптово розповсюдились чутки про існування таємного указа президента Володимира Зеленського, яким він відбирає українські паспорти у голови Штабу тероборони Дніпра Генадія Корбана, бізнесмена Ігоря Коломойського, політика Вадима Рабіновича та "слуги народу" Ігоря Васильківського.

Також ми повідомляли, що журналіст Бутусов розповів про підґрунтя скандалу навколо чуток про позбавлення Корбана громадянства України. А командувач Української добровольчої армії, народний депутат восьмого скликання Дмитро Ярош звернувся до Зеленського з приводу чуток про позбавлення Корбана українського паспорту. А політолог Олександр Кочетков назвав причини скандалу навколо громадянства голови Штабу тероборони Дніпра.