У Дніпрі після ремонту вулиця Гоголя знову проїзна

photo_2022-12-26_17-35-35

У Дніпрі після тривалих і масштабних ремонтних робіт відкрито рух вулицею Гоголя.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Наше Місто".

Як розповіли в департаменті благоустрою і інфраструктури Дніпровської міськради, протягом декількох років по вулиці Гоголя в районі будинку 14 а постійно виникали аварійні провали асфальтового покриття. Фахівцями підпорядкованих комунальних підприємств неодноразово проводились роботи з обстеження мереж на предмет витоків та герметичності, проте ніяких недоліків не було виявлено.

Восени 2022 року на вказаній ділянці спостерігалося значне просідання асфальтного покриття, бордюрного каменю та деформація підпірної стінки та всієї бульварної частини в цілому. Через просідання асфальтного покриття тут відбувалося накопичення поверхневих вод, що могло призвести до аварійних ситуацій у зимовий період.

Для безперешкодного проїзду автотранспорту у зимовий період керівництвом міста було вирішено виконати ремонт асфальтового покриття з підняттям рівня проїзної частини, з переустановленням гранітного бордюру, ремонтом прилеглого тротуару та підпірної стінки. Також для відводу поверхневих вод з вказаної ділянки планувалося виконати ремонт фрагмента зливового колектору та улаштування додаткового дощоприймального колодязю.

photo_2022-12-26_17-35-31

Наразі всі заплановані роботи на даній локації виконані. Минулого тижня комунальники облаштували нову підпорну стінку, встановили новий гранітний камінь замість старого та виконали роботи з асфальтування тротуару та проїзної частини. На вихідних комунальники вивезли будівельне сміття та навели лад на місці ремонту.

Станом на зараз рух транспорту на зазначеній ділянці відкрито.

photo_2022-12-26_17-35-26

Раніше ми повідомляли, У Києві та Одесі екстренно вимикають електрику, через що пішоходи потрапляють під колеса авто.

На одній з міських котелень Дніпра встановлено потужний генератор