У Кирилівці на Азовському морі перекрили центр: більше відпочиваючих та машин

кирилловка

На Азовскому морі в Кирилівці Запорізької області буквально нещодавно повідомили про важливі зміни. Щоправда, вони будуть цікаві та стосуються місцевого населення, а також тих, хто приїздить до курортного селища на відпочинок, передає Горсовет.

Було прийняте рішення перекрити центр Кирилівки. Як виявилось, у Кирилівці протягом останніх днів стало більше відпочиваючих.

Перекрито центр Кирилівки через збільшення потоку відпочиваючих та збільшення кількості машин.

Керівництвом Кирилівської селищної адміністрації прийнято рішення перекрити проїзд у центрі Кирилівки, - написано в повідомленні у місцевих соцмережах.

кир

Щоправда, відпочиваючих у Кирилівці, як були одиниці смільчаків, так є і досі. Пляжі пусті. Працюють одиниці баз відпочинку, більшість простоюють, так і не відкрившись. 

Ось така картина була 16 липня, кілька днів тому на Федотовій косі. Одним словом - тиша та спокій, а колись, у минулі роки в цей час тут не було де яблуку впасти.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Стало відомо, яким було останнє звернення Руслани Писанки до українців. Про що телеведуча перед смертю зверталась до українців, коли вже була в Німеччині на лікуванні.

Мешканцям Дніпра і області розповіли, як сплатити за газ новому постачальнику: інструкція. Важлива інформація, яка стосується кожного