У нього залишилися син та сестра: зупинилось серце бійця з Дніпропетровщини

умер просятся простится прощение 2200

Трагічна новина надійшла до Кам’янського на Дніпропетровщині. Війна - надважке випробування, а особливо для тих, хто зі зброєю в руках боронить країну,  повідомляє Gorsovet.

20 липня зупинилося серце старшого лейтенанта Кравченка Ігоря Івановича. 

Ігор Кравченко народився 14 червня 1974 року. У 1995 році закінчив Дніпродзержинський державний технічний університет. Проходив службу інспектором в пожежній частині ВОППР-6. Тривалий час працював у ТОВ “Поліфарб”. Від початку березня боронив українську землю від посягань російського агресора. У нього залишилися син та сестра.

Панахида та поховання відбудуться 25 липня о 15:00 на кладовищі по вулиці Романківській.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким воїна, поділяючи тяжкий біль утрати.

Нагадаємо, раніше ми писали 

"Я був у Дніпрі багато разів": Вакарчук про позбавлення громадянства Корбана. Скандал навколо громадянства голови Штабу тероборони Дніпра Геннадія Корбана, який після тижневої відпустки не може в'їхати до України через те, що його український паспорт оголосили недійсним, невщухає. Що з цього приводу думає відомий волонтер, музикант,  лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук

Ракетний удар по Дніпру пошкодив історичні пам'ятки біля Південмашу (Фото). 20 липня було проведено обстеження забудови історичного ареалу "Південний", яка постраждала внаслідок ракетного обстрілу.