Віденьська тероборона. Як охорона авторитету з Дніпра Петровського встановлює власні порядки в Європі

MyCollages - 2022-08-18T111616.094

Віденьською теробороною назвав журналіст на екс-нардеп Ігор Мосійчук охоронців дніпровського авторитету Олександра Петровського (Наріка), які наприкінці травня влаштували бійку у столиці Австрії та спровокували цим вчинком заклики місцевих чиновників повернути всіх українців додому. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Я перший опублікував відео з цією страшною бійкою. "Дніпровська тероборона у Відні" - я їх так назвав - вони однозначно мають понести покарання. По цим товаришам спортивним я наводив справки. Так, це люди , які займаються охороною Петровського, це люди, які займаються спортом. Чому ці люди покинули країну (під час війни - Ред.), коли вони її покинули - треба задавати питання прикордонникам. Тому що в данному випадку мова, скоріше, йде про кеш (хабар - Ред.), я так думаю. Ці люди не хворі, вони спортсмени, вони ідентифіковані, тому по цих людях дуже серйозне питання. Більше того, ви знаєте, я був у Відні після цього інциденту та спілкувався з представниками поліції австрійської, звичайно в розмові всплив цей резонанс (бійка у Відні - Ред.) і мені було дуже соромно за цей випадок, я тричі вибачався. Поліція була налаштована на те, щоб їх з Австрії "попросити", а можливо й з Європейського Союзу, - розповів Мосійчук.

Докладніше про те, як дніпровська мафія встановлює власні порядки в Європі - в сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, бійка у Відні сталася 25 травня. Навпроти розкішного готелю "Брістоль" зупинилося два автомобілі, один із них BMW X5 - на дніпровських номерах. З машин вийшли дві групи чоловіків, одні напали на інших та почали їх жорстоко бити. Відео нападу опублікувало видання Heute.

Після того, що сталося, бандити сіли в автомобіль і втекли, залишивши на асфальті одного з постраждалих. Чоловік був непритомний. У поліції підтвердили факт нападу, а також те, що нападники приїхали автомобілем з українською реєстрацією. Нападниками виявилися представники групи дніпровського авторитету Олександра Петровського (Наріка), які займаються шахрайськими "колл-центрами" в Україні.

Раніше ми повідомляли, як боти привітали з 50-ряччям Наріка, який втік у жіночій сукні від війни за кордон.