Чому тисячі зрадників досі громадяни України? Відомий актор емоційно висловився про скандал навколо Корбана

домбровский

Відомий український актор і блогер Станіслав Домбровський бурхливо відреагував на скандал навколо голови Штабу тероборони Дніпра Генадія Корбана, якого не пускають в Украину через те, що його український паспорт нібито раптово став недійсним, повідомляє Gorsovet.

У мене за останніми новинами одне питання. Я подивився список позбавлених громадянства і в мене питання – чому в цьому списку немає Анатолія Шарія? Чому у цьому списку немає Юрія Бардаша? Є тисячі імен, які не потрапили до цього списку і чому в цьому списку (це я для себе питаю, напишіть мені, будь ласка) знаходиться Геннадій Корбан. Поясніть мені. Я взагалі не знаю його особисто, але наскільки я знаю щодо його вчинків - він там не повинен перебувати. Але чому в цьому списку немає тисяч зрадників - Стремоусова, Сальдо. Вони й досі громадяни України. Але є Корбан. поясніть мені цю ху@ню, будь ласка, якщо вам не важко. Будьте такі люб'язні, бл@дь, - емоційно висловився Домбровський.

Подивитись відео Станіслава домбровського можна за посиланням. Обережно, лексика 18+.

Нагадаємо, 11 липня Генадій Корбан повідомив, що вирушає у коротку відпустку, щоб зустрітись з родиною, яка перебуває за межами України. 

Увечері середи, 20 липня, раптово розповсюдились чутки про існування таємного указа президента Володимира Зеленського, яким він відбирає українські паспорти у голови Штабу тероборони Дніпра Генадія Корбана, бізнесмена Ігоря Коломойського, політика Вадима Рабіновича та "слуги народу" Ігоря Васильківського. Дійсно, уоли Корбан намагався повернутись додому в Украину, прикордонники оголосили недійсним його український паспорт та не пустили в країну. Пізніше Генадій Корбан прокоментував цей інцидент та звернувля до президента Володимира Зеленського.

Також ми повідомляли, що журналіст Бутусов розповів про підґрунтя скандалу навколо чуток про позбавлення Корбана громадянства України. А командувач Української добровольчої армії, народний депутат восьмого скликання Дмитро Ярош звернувся до Зеленського з приводу скандалу навколо Корбана. А політолог Олександр Кочетков назвав причини цього скандалу.