Зеленського спровокували підписати антиконституційний указ. Відомий волонтер про скандал навколо громадянства Корбана

MyCollages - 2022-07-24T121320.194

В черговий раз українці стали свідками брутального порушення чинною владою Конституції та Законів України. Таку думку висловив відомий волонтер, екс-голова Луганської ОВА та екс-замміністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, коментуючи скандал навколо громадянства голови Штабу тероборони Дніпра Геннадія Корбана. Про це повідомляє Gorsovet.

Він нагадав, що у 2014-го року, коли над Україною нависла загроза утворення так званих народних республік, Дніпро зайняв особливу позицію в історії нашої країни.

Якщо порівняти з организмом, то в мене спадає на думку роль Дніпра як пуповини і якщо б російським покидькам вдалось розв'язати цю пуповину, то наслідки для нашої країни були б жахливі, - вважає волонтер.

Тука посилається на чисельних друзів-дніпрян, від яких він знає про ту роль, яку відіграли у захисті Дніпра дует Філатова та Корбана. Він нагадав, що з 24 лютого Корбан очолює Штаб тероборони Дніпра й до сфери його компетенції входять питання оборони безпосередньо Дніпра та всієї області, а подейкують, що й не тільки Дніпропетровської.

З перших днів російської навали, яка розпочалась, на мою думку, ще в 2014-му році, Корбан попри всю неоднозначність його репутації,  займав відверто проукраїнську позицію. І саме з такоїточки зору я дивлюсь зараз на постать цієї людини. Проте проукраїнська позиція не може буте індульгенцією в разі якихось зловживань тим чи іншим чиновником, але для того, аби карати тих людей ми маємо величезну низку правоохоронних структур, - каже Тука.

За його словами, раптове позбавлення Геннадія Корбана громадянства України стало величезною несподіванкою для багатьох українців. 

За спиной у людини, скориставшись моментом, подписати оцей указік.Ну це ж характерізує певним чином керманича нашої країни, - вважає Тука.

Також Тука нагадав, що на початку липня скандал спалахнув навколо глави офісу президента України Андрія Єрмака та члена Конгресу США від Республіканської партії Вікторії Спартц після того, як вона написала відкритий лист до президента Джо Байдена. У своєму посланні вона попросила проінформувати конгресменів про результати американських перевірок глави Офісу президента, якого Спартц підозрює у роботі на Росію. У неї були три ключові тези.

Теза перша - доповісти Конгресу США пронаслідки досліджень американських спецслужб щодо зв'язків Єрмака з рф. теха друга - запровадити контроль над використанням Україною того озброєння, яке ми отримуємо у якості допомоги від США. Теза третя - контроль над фінансами, який нам надають США. Пройдисвіти з банковох не вигадали нічого кращого, ніж  обвинуватит Вікторію Спартц в тому, що вона свідомо ставить палки в колеса допомого США воюючий Україні. Хочу відразу  повідомити, шановні, що я сам двома руками голосую за всі три пункта, які озвучила пані Спартц, - каже Георгій Тука.  

Він пояснив, що це наведе порядок у воєнній логістиці, а також позбавить можливості росіян розповсюджувати фейки, що українці, мовляв, продають на чорних ринках американське озброєння.

Якщо ви думаєте, що у нас в цій царині немає питань, то поспілкуйтесь з хлопцями на "нулі". Вони розповідатимуть багато цікавого не тільки про забехпечення, але й озброєння  хлопців, які на "нулі" зараз й сьогодні, - каже Тука.

Він також підтримує те, щоб американські службі узяли на контроль те. як в Україні витрачають витрати коштів, які наша страна отрумує від світової спільноти. 

Що спільного між заявою Спартц та постаттю Корбана. А справа в тому, що дует покидьків Єрмак та Татаров вирішили, що Філатов та Корбан  спровокували Вікторію Спартц на такі дії. Вона відвідувала Дніпро і там коварні Філатов та Корбан втемяшили у голову Вікторії "дурнуваті та злочинні" ідеї... Цей же дует, Ермак та Татаров, не хочу казати примусили, спровокували дурнуватого президента Зеленського на антиконституційні дії, шляхом позбавлення громадянства низкинаших співвітчизників, -  вважає Тука.

Він пояснив, чому так різко висловлюється на адресу президента Зеленського. За його словами, все своє доросле життя той заробила собі єдиний фах - навчилась читати чужі тексти та озвучувати чужі думки та займався цим понад 30 років, та продовжує й зараз, вважає Тука.

В нашій країні дуже швидкими темпами будується диктаторська модель управління країною. Судіть самі, зачищено інформаційний простір. В інформаційному просторі панує єдина вірна точка зору - це точка зору чинної влади. Опозиція? Де ви її чули і де ви її бачили? Системно здійснюється переслідування лідерів різних опозиційних рухів.Здійснюється низка незаконних антиконституційніх дій, щодо звільнення та, відповідно, призначення очільників правоохоронних структур. В країні побудовано образ лідера нації і цей лідер - він не може бути критикованим, боронь, боже, він - ікона. Крок за кроком , нехтуючи законами, цей "черчілль сучасности" вибудовіє зручну для себе модель управління нашою країною. Про закони? Забудьте. Про конституцію? Забудьте. Превуалює одна точка зору - доцільність. Якщо Володимир зеленський вважає той чи інший крок доцільним, то його не зупиняє ані незаконність таких кроків, ані антиконституційність таких кроків. Більш того, в суспільстві створено, ну на жаль, можу визнати, культ Володимира Зеленського і величезна кількість моїх співвітчизників перетворились на тупоголових зелених рибок гупі, які не тільки мають дуже коротку пам'ять, які взагалі не мають пам'яті і не здатні самостійно думати, бо якщо б вони були здатні самостійно думати, то вони б ніколи не забували задавати собі й чинній владі цілу низку запитань. Чому саме таким чином Україна готувалась до нападу росії, а точніше не готувалась? Чому саме таким чином здійснювалось роззброєння ЗСУ у воюючій державі? Чому саме таким чином росіянам вдалось захопити південь нашої країни? Чому саме таким чином російським паскудам вдалось опинитись на кордонах міста Києва - нашої столиці? Чому все це відбулось? На відміну від всеї цієї армії безмозглих рибок, я чудово пам'ятаю всі ці події і я не дам забути про такі дії з боку чинної влади, які призвели до жахливих наслідків для нашої батьківщини. Ціна таких дій з боку Володимира Зеленського та його камарільї - тисячі життів наших співгромадян, зруйновані міста та села. Це саме - наслідки такої політики, яку впроваджувала команда Зеленського протягомдвох з половиноє років своєї злочинної діяльності. 

Наприуінці свого спіча Георгій Тука звернувся до тих, хто "аплодує черговому незаконному та антиконституційному рішенню президента". На його думку, таким чином порушення закону - воно рано чи пізно буде стосуватися кожного з нас в той чи інший спосіб.

Коли заради доцільності влада дозволяє собі порушувати закон, то яке моральне право ця сама влада в подальшоиу має вимагати ві нас з вами дотримування того самого закону, на який плює сама влада? - запитав Тука.

 

Нагадаємо, 11 липня Геннадій Корбан повідомив, що вирушає у коротку відпустку, щоб зустрітись з родиною, яка перебуває за межами України. 

Увечері середи, 20 липня, раптово розповсюдились чутки про існування таємного указа президента Володимира Зеленського, яким він відбирає українські паспорти у голови Штабу тероборони Дніпра Геннадія Корбана, бізнесмена Ігоря Коломойського, політика Вадима Рабіновича та "слуги народу" Ігоря Васильківського. Дійсно, коли Корбан намагався повернутись додому в Украину, прикордонники оголосили недійсним його український паспорт та не пустили в країну. Пізніше Геннадій Корбан прокоментував цей інцидентта звернувля до президента Володимира Зеленського.

Також ми повідомляли, що журналіст Бутусов розповів про підґрунтя скандалу навколо чуток про позбавлення Корбана громадянства України. А командувач Української добровольчої армії, народний депутат восьмого скликання Дмитро Ярош звернувся до Зеленського з приводу скандалу навколо Корбана. А політолог Олександр Кочетков назвав причини цього скандалу. Також емоційно на те, що сталось відреагував український актор Станіслав Домбровський.